Privacy

Privacyverklaring www.jacquies.nl 

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen als je gebruikmaakt van onze dienstverlening op www.jacquies.nl. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

 

Datum laatste aanpassing: 31 mei 2018

 

Gebruik van de webshop www.jacquies.nl:

Voordat je een aankoop gaat doen in mijn webshop  moet je je persoonlijke gegevens op de order invullen. Daarvoor geef je je naam, adres, e-mailadres en eventueel je telefoonnummer.  

 

Als je gekozen hebt voor een aankoop via mijn webshop:

Wij gebruiken je persoonsgegevens  om de betaling af te handelen en een factuur op te kunnen maken. Hierbij gaat het om de volgende gegevens: jouw e-mailadres, NAW-gegevens, telefoonnummer, factuuradres en betalingsgegevens.

Deze persoonsgegevens mogen wij verwerken ter uitvoering van de aankoop overeenkomst die je met ons aan bent gegaan.  Deze gegevens bewaren wij tot tien jaar na je aankoop (vanwege de wettelijke fiscale bewaarplicht).

Indien je contact met ons opneemt, bijvoorbeeld per e-mail, dan verwerken wij de door jou verstrekte gegevens uitsluitend met het doel om jouw vraag of verzoek af te handelen. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en tot twee jaar daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie makkelijk erbij pakken.

 

Andere partijen:

Wij geven je persoonsgegevens aan andere bedrijven of instanties als dat nodig is voor onze dienst of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn. De partijen die wij nodig hebben voor de uitvoering van de overeenkomst zijn:

 − Onze partners in het versturen van de aankopen; Pakketmail , Frama, Post-NL en DHL

Persoonsgegevens kunnen door ons ook aan bevoegde instanties worden verstrekt, als de wet zegt dat dit moet. Een voorbeeld is dat bij een vermoeden van fraude aangifte bij de politie kan worden gedaan. 

Verder geven of verkopen wij geen persoonsgegevens aan andere partijen.

 

Gebruik van social media:

Indien je vrienden of volger bent op Facebook of instagram, kunnen wij je Facebook of instagram account  gebruiken om te adverteren en om je op de hoogte te houden van het nieuws in mijn webshop. Het advertentieplatform mag de gegevens uitsluitend ten behoeve van ons en onze advertentiecampagne gebruiken en dus niet voor eigen doeleinden inzetten.  Het gebruik van jouw gegevens voor dit doel is gegrond op het gerechtvaardigde belang dat wij hebben bij het inzetten van dit soort marketinginstrumenten. Indien je bezwaar hebt tegen dit gebruik, neem dan contact op met ons.

 

Beveiliging:

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. In nauwe samenwerking met de beheerder van onze website  passen wij de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Ook het computer netwerk waar de persoonlijke gegevens in worden opgeslagen wordt professioneel beveiligd tegen invloeden van buitenaf.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring:

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt het recht om:  uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;  inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben;  het laten corrigeren van fouten;  het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;  toestemming die je het gegeven in te trekken;  bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik.

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Opmerkingen of klachten? Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder in het land waar jij gevestigd bent. In Nederland heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens:

J. van Winkel, Knuppelweg 10 3823GJ Amersfoort

E-mail: jacqueline.vanwinkel@gmail.com

GRATIS VERZENDEN BINNEN NEDERLAND

© 2012 - 2022 Jacquies Koeienhuid Artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel